Dlaczego warto gotować wg Pięciu Przemian?
1. Potrawy są lekkostrawne – nie czujemy się ociężali
2. Posiłki są zrównoważone i smaczniejsze
3. Organizm zużywa mało energii na trawienie i stajemy się bardziej witalni, chce nam się żyć
4. Wracamy do naszej prawidłowej masy ciała
5. Oczyszczony organizm dociera do prawdziwej intuicji, znów mamy kontakt z nami samymi
Na warsztatach m.in. zostanie omówiona:
• wprowadzenie do teorii Yin i Yang,
• kuchnia Pięciu Przemian – obieg odżywczy / kontrolny,
• termika produktów
• unikanie błędów żywieniowych,
• świadomość w odżywianiu,
• no i przede wszystkim dużo SMACZNEGO i zdrowego gotowania!
W programie warsztatów:
1. Wykład wprowadzający w temat warsztatu (ok. 1 godz.)
2. Wspólne gotowanie potraw, a następnie ich wspólna konsumpcja (4 godz.)
Poziom trudności dla początkujących i dla średnio zaawansowanych
Liczba uczestników
od 8 do 16
(jeżeli na dane szkolenie nie zgłosi się minimalna liczba uczestników, szkolenie nie odbędzie się)
Zapewniamy
• stanowiska pracy wyposażone we wszystkie niezbędne narzędzia
• wszystkie potrzebne produkty
• skrypty z przepisami
• duuuużo smakowitego jedzenia
• miłą atmosferę
• kupon rabatowy na zakupy w sklepie ekologicznym
Cena 240 zł/osoba
Zgłoszenia http://www.piecsmakow.com.pl/zgloszenie.html?idx=126 lub tel. 507 200 477
Data warsztatu 3 wrzesień 2011 (sobota), od 10:00 do 15:00
Organizator
PIĘĆ SMAKÓW Akademia Odżywiania dla Zdrowia – WWW.piecsmakow.com.pl
Osoba prowadząca
Anna Krasucka
Miejsce
ul. Majdańska 30/36 Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Warszawie (Grochów)
tel. +48 507 200 477